Resor & platser

En weekend i Palma: Dag ett

Förra helgen var jag super bortskämd och åkte till Palma med mamma och Karin. Mamma ringde mig en dag i somras och frågade om jag ville med på en weekend i november. Så klart tackade jag ja och sen så var det inget mer med det. Jag hade faktiskt helt glömt att vi skulle iväg fören mamma ringde mig, igen, en vecka innan och påminde.

Okristligt tidigt förra fredagen bar det av till flygplatsen och runt 11-tiden hade vi landat i Palma. Då bar vi oss till hotellet, droppade våra saker och gick ner till old town. Som en bör när man är i Spanien åt vi tapas till lunch och avslutade med glass!

  

Alltså, citronsorbet är helt klart min favorit, 10/10. Sen vill jag också betona hur härligt det var att gå runt i ljusa, svala kläder! 

Vi spenderade hela dagen på stan. Vi strosade runt mellan de gamla stenhusen på de trånga kullerstensgatorna. Det är så fint att alla husen har roliga färger. Att ta en weekend i November var inte helt dumt, trots att det var för kallt för sol och bad var temperaturen egentligen helt lagom för city-promenader.

Vi snubblade också in på en ”liten” innergård.

 

Kolla vilken snygg mamma jag har! 

Efter en hel dag på stan och en supertidig morgon kände vi oss ganska möra. Efter en tidigt middag på La Perla, Karins val, begav vi oss tillbaka till hotellet.

Det var dag ett av min Palma-weekend. Stay tuned för dag två!

 

 

144 Kommentarer

Lämna ett svar